Šis turinys iš pradžių pasirodė mažo angliavandenių yum. Paskelbtas gavus leidimą.
Patenkinkite savo saldžių dantų kaltę pagal šį naminį „Snickers“ be cukraus receptą! Puikiai tinka visiems, laikantiems mažai angliavandenių ar keto dietos, šie skanūs kvadratai supakuoja klasikinį kreminės karamelės, traškių žemės riešutų ir turtingo šokolado derinį be cukraus. Puikiai tinka Helovinui, Velykoms ar popietės saldžiam gydymui!
Kas yra „Snickers“ bare?
Klasikinį „Snickers“ barą sudaro sluoksniai:
- Nougat
- Karamelė
- Žemės riešutai
- Šokoladas
Tiksliau, rasite cukraus, gliukozės sirupo, pieno kietųjų medžiagų, kakavos masės, augalinių riebalų, kakavos sviesto, druskos, sojos lecitino, kiaušinių baltymų ir vanilės ekstrakto. Tiek daug ingredientų ir dauguma jų nėra draugiški keto.
Kiek angliavandenių yra „Snickers“ bare?
Mitybos etiketė saldainių bare, pavyzdžiui, „Snickers“, rodo daug angliavandenių –Apie 35 gramai, su 29 gramais cukraus ir mažiau nei 2 gramai pluošto. Tik vienas kąsnis gali jus išmušti iš ketozės!
Laimei, ši naminė versija pašalina cukrų, kartu pristatant visus skanius „Snickers“ baro skonius!
Namuose gaminant naminius sveikus snukelius namuose
Turėdami tik keletą ingredientų apsikeitimo sandorių, namuose galite sukurti sveikesnę klasikinės saldainių baro versiją.
Čia yra keletas pagrindinių ingredientų, kurių jums reikės norint gaminti cukraus naikintojus:
- Natūralus Kreminis žemės riešutų sviestas: Pasirinkite prekės ženklą, kuriame nėra pridėto cukraus ar aliejaus. Tai suteiks jūsų barams puikų sūrų, riešutų skonį.
- Stevia Blend: Šie cukraus pakaitalai yra naudojami karamelės ir šokolado sluoksniams pasaldinti nepridedant angliavandenių. Man patinka naudoti „Pyure“ ar „Truvia“!
- Ksantano guma: Tai ingredientas Padeda sutirštinti kiaušinių baltymų mišinį „Nougat“ sluoksniui.
- Išrūgų baltymų milteliai: Vanilės išrūgų baltymų milteliai „Nougat“ sluoksniui prideda ir tekstūros, ir skonio. Kartu su žemės riešutų sviestu gausite gražų baltymų padidinimą!
- Šokolado drožlės be cukraus: Naudokite juos vietoje įprastų šokolado traškučių, kad galėtumėte naudoti mažai angliavandenių, keto draugišką variantą. „Choczero“ turi geriausius „Keto“ šokolado drožles!
Pro patarimas: Jei norite pridėti šiek tiek papildomo traškumo prie savo barų, iškirpkite kreminį žemės riešutų sviestą, kad galėtumėte traškėti. Pasitikėk manimi; Tai žaidimų keitiklis!
Tinkinkite savo „Snickers“!
Jei norite pakeisti dalykus, čia yra keletas idėjų, kaip pritaikyti naminius „Snickers“ barus:
- Tamsus šokoladas: Vietoj pieno šokolado naudokite tamsių šokolado drožles turtingesniam, intensyvesniam skoniui.
- Migdolų sviestas: Išjunkite žemės riešutų sviestą, kad migdolų sviestas pakeistų riešutų skonį.
- Kokosų dribsniai: Pridėkite keletą nesaldintų kokosų dribsnių ant „Nougat“ sluoksnio, kad gautumėte pridėtinę tekstūrą ir skonį.
- Jūros druska: Pabarstykite žiupsnelį jūros druskos ant šokolado sluoksnio, kad saldus ir sūrus pasuktumėte!
Kaip padaryti „Snickers“ barus – paprastas būdas!
Norėdami padaryti šiuos „Snickers“ batonėlius be cukraus, turėsite atlikti kelis paprastus veiksmus. Štai kaip tai padaryta:
- Padarykite žemės riešutų karamelės sluoksnį: Plakite kiaušinių baltymus, kol susidarys minkštos smailės, tada įpilkite į Xanthan danteną, vanilę ir Steviva mišinį. Palaipsniui plakite išrūgų baltymų milteliuose. Atskirame puode ištirpinkite sviestą ir sumaišykite daugiau steviva mišinio ir sunkios grietinėlės. Sujungę supilkite į kiaušinių baltymų mišinį ir įmaišykite žemės riešutų sviestą ir žemės riešutus.
- Paskleiskite mišinį į išklotą keptuvę: Sutepkite 7 × 11 colių keptuvę pergamento popieriumi arba vaškuotu popieriumi ir tolygiai paskleiskite žemės riešutų karamelės mišinį.
- Vėsę šaldytuve: Bent valandą vėsinkite mišinį šaldytuve.
- Ištirpkite šokolado sluoksnį: Dubenyje ant troškinančio vandens ištirpinkite šokolado drožles be cukraus ir žemės riešutų sviesto iki vientisos masės.
- Supilkite šokoladą ant viršaus: Kai karamelės sluoksnis atšals, supilkite ištirpintą šokoladą ant viršaus ir tolygiai paskleiskite.
- Vėl atvėsinkite: Dar valandą įdėkite strypus atgal į šaldytuvą, kad nustatytumėte, prieš supjaustydami juos į kvadratus.
Pro patarimas: Norėdami lengvai perpjauti šokolado sluoksnį, naudokite karštą, šlapį peilį, be jo įtrūkus!
Kiek „Snickers“ barų jūs galų gale?
Šis receptas sudaro 35 kvadratus, todėl turėsite daug pasidalyti!
Koks yra geriausias būdas laikyti „Snickers“ be cukraus?
Norėdami, kad jūsų „Snickers“ batonėliai būtų švieži, laikykite juos hermetiškame inde šaldytuve iki dviejų savaičių. Taip pat galite užšaldyti juos ilgesniam laikymui – tik prieš patiekdami būtinai atšildykite juos šaldytuve.
Mėgsti šį „Keto Snickers“ barą? Išbandykite šiuos receptus!
Ieškau skanesnio „Keto“ saldainių receptai? Peržiūrėkite keletą iš šių mėgstamiausių:
Stebėkite mus „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte dar skanesnius ketodų draugiškus receptus!

„Snickers Bar Candy“ be cukraus
Šis mažai „Carb Snickers“ baro receptas yra skanus saldaus saldainių patiekalas, kuriuo galima mėgautis be kaltės. Sluoksniavimas kepimo keptuvėje leidžia greitai ir lengvai.
Ingredientai
Žemės riešutų karamelės sluoksnis:
-
1
kiaušinio baltytis -
⅛
šaukštelis
CREEM iš Tartaro -
¼
šaukštelis
Ksantano guma -
¼
šaukštelis
Vanilės ekstraktas be cukraus -
1
Šaukštis
Pyure universalus arba 2 ½ šaukštelis -
3
Šaukštai
vanilės išrūgų baltymų milteliai -
2
Šaukštai
sviestas -
¼
puodelis
Pyure universalus arba 3T + ¾ šaukštelis Teaspoon Truvia -
2
Šaukštai
Sunkus kremas -
2
Šaukštai
Natūralus kreminis žemės riešutų sviestas -
½
šaukštelis
Vanilės ekstraktas be cukraus -
¾
puodelis
Sūdyti žemės riešutai susmulkinti
Instrukcijos
Žemės riešutų karamelės sluoksnis:
-
Giliai maišymo dubenyje išplakite kiaušinio baltymą, kol susidarys minkštos smailės. Sumuškite „Tartar“, „Xanthan“ gumos, vanilės ir 1 šaukšto steviva mišinio kremą. Palaipsniui plakite 3 šaukštus vanilinių išrūgų baltymų miltelių. Nuoseklumas turėtų būti storas ir lipnus kaip zefyro kremas. Atidėti.
-
Vidutinio sunkaus puode ištirpinkite sviestą ant vidutinės stiprios ugnies. Sumaišykite į ¼ puodelio Steviva mišinio ir sunkios grietinėlės. Kai jis užvirs, virkite ir išmaišykite dar 5 minutes. Supilkite į lipnų kiaušinių baltymų mišinį, tada įpilkite į žemės riešutų sviestą ir vanilę. Sumaišykite, kol gerai susimaišys; Įmaišykite žemės riešutus. Paskleiskite į 7 × 11 keptuvę, išklotą vaškuotu arba pergamento popieriumi. Atvėsinkite šaldytuve.
Šokolado sluoksnis:
-
„Pyrex“ arba metaliniame dubenyje virš puodo, kuriame troškinantys vanduo, ištirpinkite šokolado drožles su žemės riešutų sviestu, maišydami iki vientisos masės. Supilkite ištirpintą šokoladą ant žemės riešutų sviesto karamelės mišinio ir tolygiai paskleiskite, kad uždengtumėte viršų.
-
Prieš pjaustydami į kvadratus, šaldykite bent valandą. Laikykite šaldytuve užkandžiauti.
Atminkite, kad informacija apie mitybą gali skirtis priklausomai nuo konkrečių naudojamų produktų prekės ženklų. Mes skatiname visus patikrinti konkrečias produktų etiketes apskaičiuojant tikslią mitybos informaciją.
Skelbimo rodiniai: 1,344